Unikke malerier af Linda Stampe

Køb også snart mine malerier online. Klik hér og se opdateret lagerliste.-)

Herunder finder du et udvalg af mine malerier, som er inddelt i de fire kategorier: Birds, abstractions, citylife samt graphic line. Flere af værkerne kan være solgte, men ligger fortsat i onlinegalleriet til inspiration. Kontakt mig meget gerne, hvis du kan lide, hvad du ser, men går med ønsker til et personligt udarbejdet maleri eller blot vil høre mere om et specifikt værk.

Jeg får ofte spændende personlige bestillinger, hvor du har mulighed for at udtrykke ønsker til specifikke størrelser og formater, men også i høj grad til farver, motiv og historie indenfor min malestil. Jeg er åben for dine ideer og tilfører dit ønske min kunstneriske viden og erfaring. Når vi har talt os frem til en nogenlunde afklaring af det ønskede maleri, laver jeg en skitse, som du har mulighed for at godkende, inden maleprocessen går i gang. 

BIRDS-SERIEN

Velkommen til et gakket, men livsglad fugleunivers! Her er de biologisk korrekte fugle fløjet sydpå og har overladt scenen til de naive, men karakterfulde fabelfugle eller næbede frihedssymboler, som konstant minder mig om, hvor vigtigt det er engang imellem at sprede vingerne ud, slippe det trygge fodfæste for en stund og flyve derud, hvor nye muligheder åbner sig i livet. Derop, hvor livet og samfundet anskues fra et fugleperspektiv og gør de mange tåbelige dagligdags bekymringer til skamme...

ABSTRACTIONS

Abstractions er Lindas serie af abstrakte billeder.

CITYLIFE

De klare farver, de skarpe linjer og det urbane udtryk er karakteristisk for Lindas Citylife serie.

GRAPHIC LINE

Graphic line er som titlen antyder skønne små fuglemotiver malet med en skarp grafisk sort/hvid & grå streg. Det færdige unikke maleri er indsat i en glasrammer i målene 27x27 cm med hvid passe partout kartonkant og sort eller hvid træramme. Det er stilfulde billeder, der passer ind i en moderne indretning og som kan være med til at føre en rød/gakket tråd igennem din indretning, hvis du eksempelvis er så heldig allerede at eje et af mine koloristiske birds malerier:-)  

Modtag nyheder

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder om Linda Stampe Kunst & Design på e-mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her