Keramiker Hanne Munk Kure

Måger af Hanne Munk Kure

Hanne Munk Kures rakubrændte måger er udtryksfulde og hjertevarme. Kom ind i galleriet og mød den søde, lidt generte måge, den nysgerrige type med næbbet i det meste eller den evigt optimistiske fuld af livsmod og positivitet. 

Måge med nøglen til lykken

Hanne Munk Kures måge med "Nøglen til lykken" i næbbet er blot én af en lang række unikke og udtryksfulde fugle i dette univers. Vælg en enkelt, vælg parfugle, vælg kuglefugle, vælg små eller store.  Her finder du helt sikkert et kvalificeret bud på den ofte lidt svære helt personlige gave.

Keramik


Jeg har altid været fashioneret af keramikkens verden. Det er magisk at se, hvordan man kan trylle et kunstværk ud af en lille klat ler.  
Jeg har derfor indgået et samarbejde med en række keramikere, som jeg synes, er dygtige til netop det! Det er keramik med et udtryk, en kvalitet og et prisleje, der gør dem interessante som personlige gaveideer og selvforkælelsesobjekter. 
 

 

 

Lindform keramik

Lindform keramik

Svensk stilrent keramik med et nordisk, delikat udtryk. De mange små håndlavede vaser er inspireret af norsk natur og laves i et væld af harmoniske farver. De organiske former pirrer i høj grad vores lyst til at røre og lege med de mange sammensætningsmuligheder.  Kom ind og se vores store udvalg i denne serie. 

Lindform keramik

Lindform Keramik

De smukke Lindform-vaser kommer heldigvis også i store:-) I de kendte harmoniske former og farver, som universet er kendt for. Her finder du det oplagte valg til en særlig stilfuld og mindeværdig, personlig gave. 

Keis & Fiedler keramik

Keis & Fiedler keramik

Keis & Fiedler keramik

Keis & Fiedler keramik

Keis & Fiedler keramik

Keramiker Otto Pilgaard

keramikklovne af Otto Pilgaard

Klovne af Otto Pilgaard

Keramiker Otto Pilgaard er kendt for sine rakubrændte klovne og når Otto er leveringsdygtig, er galleriet altid glad aftager. De går som regel i hjertet på folk:-)

Keramik og klovne af Otto Pilgaard

Keramikker Otto Pilgaard

Otto ved modelleringsbordet, hvor de små klovne formes og kommer til verden.