VELKOMMEN ELLER KONTAKT MIG HER

Se vores åbningstider på forsiden.

Kontakt billedkunstner Linda Stampe direkte

Galleri Kunst & Design i Skjern

Linda Stampe Kunst og Design, Bredgade 22, 6900 Skjern

Galleri Linda Stampe i CDO/City 2, Høje Taastrup

Galleri Linda Stampe, Copenhagen Designer Outlet

OM LINDA STAMPE

Linda Stampe er 41 år og arbejder fuldtid som billedkunstner og galleriejer. Hun er oprindelig uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag, men i 2011 tager hun skridtet fuldt ud som selvstændig billedkunstner og har nu med over seks år som billedkunstner udstillingserfaring fra adskillige spændende censurerede udstillinger i både ind- og udland. Du finder hendes faste Galleri Linda Stampe, Kunst & Design i det smukke historiske hus på Bredgade 22 i Skjern, hvor hun udover galleri præsenterer og sælger et bredt udvalg af lækre håndplukkede design- og gaveprodukter samt smykker. Derudover er du velkommen til at besøge Galleri Linda Stampe i Copenhagen Designer Outlet i City 2, Høje Taastrup, hvor du i det ubemandede galleri kan se en farverigt udvalg af Lindas malerier. Ønsker du at købe et af de udstillede malerier, kontaktes Linda blot på 22828705, eller bestilling via webshoppen.

Linda Stampes livsglade og koloristiske billedunivers spænder bredt indenfor hovedserierne birds, abstractions og relations. Du vil kunne se et bredt udvalg præsenteret på hjemmesiden www.lindastampe.dk

Bag malerierne ligger der en historie og en særlig inspiration. Birds-serien er en evig og kærlig påmindelse om, hvor vigtigt det er engang imellem at sprede vingerne ud, slippe det trygge fodfæste for en stund og flyve derop, hvor vi kan iagttage vores liv fra nye perspektiver og dermed åbne for nye livsmuligheder. Ligeledes skal vi i fuglenes naive udtryk påmindes vigtigheden af at bevare en positivt legende og eksperimenterende tilgang til livet.

Alle de udstillede malerier i gallerierne er til salg, og du vil kunne finde prisen på maleriet eller i webshoppen. Hvis du skulle være interesseret i at høre om mulighederne for at få malet et personligt maleri kontakt da meget gerne Linda eller personalet. 

I sådan en proces vil jeg tage udgangspunkt i dine ønsker til eksempelvis særlige farvesammensætninger, en bestemt størrelse på maleriet eller en specifik historie, du ønsker fortalt. Sammen kortlægger vi ønskerne til maleriet og så udarbejder jeg en skitse, som du godkender, inden den endelig maleproces begynder. Endelig køb foregår naturligvis først, hvis du er tilfreds med resultatet! 

Birdsserien har jeg eksempelvis adskillige gange brugt som motiv til at male et alternativt festligt og livsbekræftende familieportræt. På den måde bliver hvert familiemedlem repræsenteret som en udtryksfuld og farverig lille fugl. Sjovt og personligt!

Glade hilsner fra Linda Stampe

 
Skriv en tekst her
  • Få malet et personligt maleri.
  • Salg af malerier åbent efter aftale.

KØB ET GAVEKORT DER GIVER FRIT VALG

Nyhed! Køb et gavekort til et valgfrit maleri af Linda Stampe eller designprodukter, smykker, skulpturer m.v. hos Kunst & Design i Skjern. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Vi sender gavekortet elektronisk til den email-adresse, som du angiver ved bestillingen. Herefter printer du selv. Hvis du ønsker at afhente gavekortet fysisk hos Kunst & Design i Skjern, så skriv dette som en kommentar ved bestillingen, og vi pakker det pænt ind:-)

 

 

100,00 DKK