Kontakt Linda Stampe

Kontakt billedkunstner Linda Stampe direkte

OM LINDA STAMPE

Linda Stampe er 45 år og arbejder som billedkunstner og galleriejer. Hun er uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag, men i 2011 tager hun skridtet fuldt ud som selvstændig billedkunstner og har nu med 10 år i branchen udstillingserfaring fra adskillige spændende censurerede udstillinger i både ind- og udland.

Du finder hendes faste Galleri i "Galleri Stampe" centralt i Ringkøbing, hvor hun udover salg af egne malerier har sit atelier, hvor hun maler til daglig.

Linda Stampes livsglade og koloristiske billedunivers spænder bredt inden for hovedserierne Birds, Abstractions og Relations. Du vil kunne se et bredt udvalg præsenteret på online-webshoppen og her på hjemmesiden www.lindastampe.dk

Bag malerierne ligger der en historie og en særlig inspiration. Birds-serien er f.eks. en kærlig påmindelse om, hvor vigtigt det er at sprede vingerne ud, slippe det trygge fodfæste for en stund og flyve derop, hvor vi kan iagttage vores liv fra nye perspektiver og dermed åbne for nye livsmuligheder. Ligeledes skal vi i fuglenes naive udtryk påmindes vigtigheden af at bevare en legende og eksperimenterende tilgang til livet.

Alle de udstillede malerier i gallerierne er til salg, og du vil kunne finde målene og prisen på de fleste malerier i webshoppen. Hvis du skulle være interesseret i at høre om mulighederne for at få malet et personligt maleri, så kontakt mig meget gerne her i kontaktformularen.

I sådan en proces vil jeg tage udgangspunkt i dine ønsker til eksempelvis særlige farvesammensætninger, en bestemt størrelse på maleriet eller en specifik historie, du ønsker fortalt. Sammen kortlægger vi ønskerne til maleriet og så udarbejder jeg en skitse, som du godkender, inden den endelig maleproces begynder. Et endeligt køb foregår naturligvis først, hvis du er tilfreds med resultatet! 

Glade kunstkolbøtter fra Linda Stampe

 

Et familieportræt

Dette Bird-maleri er et eksempel på et bestillingsværk. Familien ønskede familiens medlemmer repræsenteret i glade, livsbekræftende farver og med personlige karakteristika. Jeg besøgte hjemmet, lavede en skitse ud fra familiens stikord og her ses det færdige resultat:-)

Et relations maleri

Relationsserien er også oplagt, hvis man eksempelvis er interesseret i mulighederne for at få et lækkert abstrakt maleri på væggen. I samarbejde med Linda fastsætter vi farvepaletten, mens antallet af personer afspejler families medlemmer.

Galleri Linda Stampe

Galleri Stampe, Havnepladsen 3, 6950 Ringkøbing

Galleri Linda Stampe i CDO/City 2, Høje Taastrup

Galleri Linda Stampe, Copenhagen Designer Outlet