Kontakt Linda Stampe

Kontakt billedkunstner Linda Stampe direkte

OM LINDA STAMPE

Linda Stampe er 42 år og arbejder fuldtid som billedkunstner og galleriejer. Hun er oprindelig uddannet folkeskolelærer med billedkunst som linjefag, men i 2011 tager hun skridtet fuldt ud som selvstændig billedkunstner og har nu med 9 år i branchen udstillingserfaring fra adskillige spændende censurerede udstillinger i både ind- og udland.

Du finder hendes faste Galleri i HUSET 22 i det smukke historiske hus på Bredgade 22 i Skjern, hvor hun udover salg af egne malerier forhandler et bredt udvalg af lækkert håndplukket keramik og skupturer.

I HUSET 22 kan du pr. 5. maj 2020 desuden opleve billedkunstner Anette Taulos abstrakte kunstunivers og Louise Visgaard, som har håndplukket et stort sortiment af stilrene, kendte og danske smykkemærker.

Bor du på Sjælland er du velkommen til at besøge Galleri Linda Stampe i Copenhagen Designer Outlet i City 2, Høje Taastrup, hvor du i det ubemandede galleri kan se et farverigt udvalg af Lindas malerier. Ønsker du at købe et af de udstillede malerier, kontaktes Linda blot på 22828705, eller bestilling via 
webshoppen.

Linda Stampes livsglade og koloristiske billedunivers spænder bredt inden for hovedserierne Birds, Abstractions og Relations. Flowers er det sidste nye skud på stammen... Du vil kunne se et bredt udvalg præsenteret på online-webshoppen og her på hjemmesiden www.lindastampe.dk

Bag malerierne ligger der en historie og en særlig inspiration. Birds-serien er f.eks. en kærlig påmindelse om, hvor vigtigt det er at sprede vingerne ud, slippe det trygge fodfæste for en stund og flyve derop, hvor vi kan iagttage vores liv fra nye perspektiver og dermed åbne for nye livsmuligheder. Ligeledes skal vi i fuglenes naive udtryk påmindes vigtigheden af at bevare en positivt legende og eksperimenterende tilgang til livet.

Alle de udstillede malerier i gallerierne er til salg, og du vil kunne finde prisen på maleriet eller i webshoppen. Hvis du skulle være interesseret i at høre om mulighederne for at få malet et personligt maleri kontakt mig da meget gerne her i kontaktformularen.

I sådan en proces vil jeg tage udgangspunkt i dine ønsker til eksempelvis særlige farvesammensætninger, en bestemt størrelse på maleriet eller en specifik historie, du ønsker fortalt. Sammen kortlægger vi ønskerne til maleriet og så udarbejder jeg en skitse, som du godkender, inden den endelig maleproces begynder. Et endeligt køb foregår naturligvis først, hvis du er tilfreds med resultatet! 

Birdsserien har jeg eksempelvis adskillige gange brugt som motiv til at male et alternativt festligt og livsbekræftende familieportræt. På den måde bliver hvert familiemedlem repræsenteret som en udtryksfuld og farverig lille fugl. Sjovt og personligt - og mulighederne er mange... Også inden for Relationsserien og det abstrakte udtryk. 

Glade kunstkolbøtter fra Linda Stampe

 

Et familieportræt

Dette Bird-maleri er et eksempel på et bestillingsværk. Familien ønskede familiens medlemmer repræsenteret i glade, livsbekræftende farver og med personlige karakteristika. Jeg besøgte hjemmet, lavede en skitse ud fra familiens stikord og her ses det færdige resultat:-)

Et relations maleri

Relationsserien er også oplagt, hvis man eksempelvis er interesseret i mulighederne for at få et lækkert abstrakt maleri på væggen. I samarbejde med Linda fastsætter vi farvepaletten, mens antallet af personer afspejler families medlemmer.

Åbningstider i Huset 22

ÅBNINGSTIDER, foråret 2020:

(Onsdage kl. 11.00 - 17.00 i juni 2020)
Torsdage kl. 11.00 - 17.00
Fredage kl. 11.00 17.00
Lørdage kl. 10.00 - 13.00
 

Og ellers ALTID, når Flaget er ude!

Det er også ALTID muligt at lave en aftale om fremvisning af Linda Stampes malerier udover disse åbningstider! Hvis det passer jer bedst med en aften efter arbejdstid finder vi sammen et tidspunkt. Kontakt mig blot i kontaktformularen her på siden eller på mobil: 22828705

 

 

 

 

Galleri HUSET 22 i Skjern

Linda Stampe Kunst og Design, Bredgade 22, 6900 Skjern

Galleri Linda Stampe i CDO/City 2, Høje Taastrup

Galleri Linda Stampe, Copenhagen Designer Outlet