PERSONLIGE MALERIBESTILLINGER

I dette virtuelle galleri har jeg udvalgt en række malerier, der enten er eksempler på personlige bestillinger eller rummer motiver og farver, der vil være oplagte som inspiration til en personlig bestilling.

Proces for personlig bestilling

 1. Skriv eller ring til mig. Brug fx. kontaktformularen her på hjemmesiden. 
   
 2. Sammen tager vi en samtale om jeres ideer og ønsker. Det er ideelt, hvis vi kan mødes i galleriet i Skjern og gå rundt og tale om de enkelte malerier, så vi kan indkredse jeres ønsker til farver, størrelse og motiv. 
  Hvis dette ikke er muligt pga. afstand, når vi i mål med en god kommunikation over mail, sms eller mobil. 
  Det er dejligt, hvis jeg kan få lov at se et interiørfoto af væggen/rummet, hvor I ønsker maleriet skal hænge. 
  Det er også et godt udgangspunkt, hvis I har kigget hjemmesiden grundigt igennem og gjort jer nogle overvejelser om, hvad I kan lide og hvad I ikke kan lide. Find gerne inspiration i både aktuelle og solgte malerier. 
   
 3. Pris og leveringstid cleares af.
   
 4. Jeg udarbejder en skitse, hvis I måtte ønske det, som fremsendes og godkendes af jer, inden maleprocessen går i gang. 
   
 5. Præsentation af det færdige resultat.
  HUSK: I er ikke forpligtede på køb, hvis I ikke synes om det færdige resultat. 
  HUSK; jeg laver kun bestillinger indenfor mit eget kunstunivers.
  HUSK: jeg lytter altid intenst til jeres ønsker, men forbeholder mig i maleprocessen retten til at ændre på detaljer, hvis jeg med min kunstneriske erfaring vurderer, at en ændring vil skabe et endnu bedre resultat. 

Et naturabstrakt maleri

Kan I lide farverne og den naturabstrakte stil i dette maleri, kunne dette eventuelt være et udgangspunkt for jeres personlige ønsker. Sammen taler vi os frem til, hvilket format, der passer bedst ind i jeres interiør, om der skal tilføjes andre farver og om I ønsker fx. mennesker eller huse indarbejdet for at understrege en særlig stemning eller et specielt sted. 

personlige bestillinger, personlig kunst, unikke malerier

Et bird-maleri som familieportræt

Dette maleri er et eksempel på en personlig bestilling. Familien ønskede et maleri, der kunne tilføre køkkenalrummet livsglæde og humor med et sprudlende farveunivers. I dette tilfælde ønskede familien desuden de enkelte familiemedlemmer repræsenteret i maleriet med udvalgte karakteristika. Personligt og unikt! Et maleri for livet.