ET PERSONLIGT MALERI GIVER MENING

Når man vælger et personligt maleri, hvor man selv kommer med ønsker til motiv og symbolik, samt farver og dimensioner, får man et betydningsfuldt minde for livet.

Personlige malerier fra Galleri Linda Stampe

Jeg har som kunstmaler specialiseret mig i personlige maleribestillinger, hvor vi sammen får maleriet til at gå op i en højere enhed. Motiv og farver skal være inden for mine stilarter, men ellers er der plads til mange typer af input. Det kan være et farverigt maleri til én man har kær, som skal symbolisere en familie, en hobby, et firma eller noget helt tredje. Her er mine Birds motiver, som er sjove fugle i flotte farver, meget populære, men det kan også være Relations motiverne, som er abstrakte malerier med mennesker.

Jeg får mange mere eller mindre specifikke ønsker som: stort farverigt maleri, maleri med fugle, sjovt maleri, aflangt maleri, højt maleri, glad maleri, kæmpe maleri, malerier med mennesker, små malerier, abstrakt maleri, stort maleri til stuen, abstrakt maleri i stærke farver, fugle i farver, kunst som gave, personlig gave, billede til stuen, gangen, værelset eller køkkenet.
Men uanset hvad, så oplever jeg meget sjældent, at vi ikke finder frem til en godt forslag. Typisk laver jeg en skitse, som I så har mulighed for at kommentere på, inden selve maleriet bliver igangsat. På denne måde sikrer vi, at alle bliver glade:-)

Linda Stampe maler personlige malerier efter bestilling og du godkender en skitse

Sådan bestiller du et personligt maleri

  • Kontakt Linda Stampe på mail eller 22 82 87 05
  • Beskriv dine ønsker og aftal prisniveau
  • Modtag og godkend skitse fra Linda
  • Betal og modtag det færdige maleri

Se eksempler på tidligere personlige bestillinger

Her kan du se nogle af de personlige bestillinger jeg tidligere har udført for private eller virksomheder. Bemærk detaljerne med bøger, noder, teatermasker osv., som er med til at illustrere et specifikt familiemedlem. 

De viste malerier hænger så forskellige steder som Dejbjerg, Frederiksberg, Skjern, Ballerup, Ringkøbing og Aarhus.

Linda Stampe i sit es i atelieret

Køb malerierne online i webshoppen

Nyhed. Bird maleri af Linda Stampe

7.400,00 DKK

På lager
Levering: 5-15 dage.

120 x 80 cm

KØB ET GAVEKORT DER GIVER FRIT VALG

Nyhed! Køb et gavekort til et valgfrit maleri af Linda Stampe eller designprodukter, smykker, skulpturer m.v. hos Kunst & Design i Skjern. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Vi sender gavekortet elektronisk til den email-adresse, som du angiver ved bestillingen. Herefter printer du selv. Hvis du ønsker at afhente gavekortet fysisk hos Kunst & Design i Skjern, så skriv dette som en kommentar ved bestillingen, og vi pakker det pænt ind:-)

 

 

100,00 DKK

Galleri Linda Stampe i Copenhagen Designer Outlet i City 2, Høje Taastrup