Du finder altid et inspirerende udvalg i lækre smykker og udvalgte ure galleriet. Der er noget for enhver smag og i flere prisklasser. Nye spændende varer kommer løbende hjem, så kig ind i butikken, hvis du vil inspireres af de nye trends. Herunder finder du et udvalg.

Pernille Corydon

Pernille Corydon smykker er kendetegnet ved det stilrene og klassiske udtryk. Smykkerne er designet med en delikat fornemmelse for feminin elegance og vi er stolte over at repræsentere et bredt udvalg af Corydons unikke smykkeunivers.  Herunder ses et udsnit af vores udvalg - præmært vist med guldbelægning. De fleste forhandles foruden også i sølv og nogle med en mørk rhodinering.

Grundled smykker

Træ, stål og messing er smagfuldt kombineret til unikke, naturlige og stilfulde smykker af den danske smykkedesigner Helle Just Weiling. Ørestikkerne i denne serie er af kirurgisk stål.

Aktiv. Forhandles også med sortbejset træ.

Artikel. Forhandles også m. sortbejset træ.

Determinativ. Forhandles også m. sortbejset træ.

Numerale, sort

Possesivt pronomen, sort

Dobbelt artikel. Forhandles også i naturlig træfarve.

Pronomen, sort. Forhandles også i naturlig træfarve.

Model med nomerale ørestik

Komparativ

Indirekte objekt

Apposition

Model med Appostion kæde

BAKS håndlavede øreringe

Baks smykker hos Kunst & Design - Linda Stampe

Vendeøreringene giver muligheder

De håndlavede øreringe fra Baks Design er både dansk design og dansk produceret i Århus. Hvert sæt øreringe har den unikke funktion, at de kan vendes således, at du i ét sæt øreringe får to farvekombinationer. Tag blot stikken ud af øreringen og vend til den ønskede farve. Enkelt og praktisk! Ørestik af ren sterlingsølv.

Louise Kragh

Håndlavede danske smykker af designer Louise Kragh. Stilen spænder fra det elegante og farverige til det enkle og rå design. Smykkernes grundkerne er sterlingsølv. 

Smykker fra Friihof & Siig

Kom ind og se vores store udvalg af disse skønne og altid prisvenlige smykker fra Friihof og Siig.

Smykker fra LULU Copenhagen

"Vi tror på at godt design altid starter med en god ide. 
Det er derfor, alle vores designs fortæller en historie."
Anja & Rasmus

 

LUCKY FINGER er en ring med en hemmelig besked. Hullerne er blindeskriftsproget Braille, så hvis du holder i hånd med en blind, vil vedkommende kunne læse, at der står “Den Heldige Finger”

 

Atom ringen. Ringen gør din finger aktiv i fortællingen om elektroner, der kredser i sine baner rundt om sin kerne. ATOM ringens design bliver derfor først endeligt i forening med din finger.

 

Blink ring. Eyelinede øjenvipper fortæller historien om at være ude og have det sjovt. Man flirter og sender signaler gennem lokalet. Vores idé var at skabe et design, der indkapsler denne historie.

 

FAMILY ørestikkere. En lille firkantet ørering er født af en større firkant. Uanset om du bærer dem sammen eller adskilt, vil de altid høre sammen.

 

Geometry

 

LILY er inspireret af en åkandes smukke blad. Ørestikken holder smykket fæstnet i øret på samme måde som åkandens stilk, derfungerer som anker og holder bladet roligt i vandet. Den symboliserer dermed skønhed og ro.

 

Snowflake ørestikkere. Der er ikke noget så smukt som at se på iskrystallers forunderlige verden gennem et mikroskop. SNOWFLAKES ørestikkerne er vores forenklede design af disse fantastiske og komplekse former.

 

ENAMEL COPENHAGEN

Marie Rantzaus ide bag Enamel Copenhagen er nyfortolkning af klassiske smykker. Kendetegnende for smykkeserien er et unikt og enkelt udtryk, hvor strejfet af emalje ofte er et finde. En verden af form og farver. 

Y-kæden

Armbånd, cirkel mini dot

 

Armbånd

Smykkedesign af Sara Bruun/ Hornvarefabrikken

Et smykke af horn er helt unikt. Hornsmykkerne er naturligt smukke og behagelige at have på. Fremstillet på den historiske og autentiske Bøvlingbjerg Hornvarefabrik af designer Sara Brunn Buch. Kom ind i butikken og se mange flere forskellige modeller fra dette mærke. Ørestikkernes grundkerne er ren sterling sølv.

Raw armbånd

Hornfingerring

Pearl armbånd, natur

Icon ørehængere

Pearl armbånd, sort. Tilhørende kæde forhandles også.

Tip ørestikkere 

Armbånd tynde

Windy fingerring

Plexiglas-smykker af Line Gottfred Petersen

Dansk unikt kunsthåndværk af Line Gottfred Petersen.
Forgyldte sterlingsølv-creoler. Sandblæst plexiglas.

Dansk unikt kunsthåndværk af Line Gottfred Petersen.
Forgyldte sterlingsølv-creoler. Sandblæst plexiglas

Dansk unikt kunsthåndværk af Line Gottfred Petersen.
Forgyldte sterlingsølv-creoler. Sandblæst plexiglas.

Forgyldt sterlingsølv-ring. Sandblæst plexiglas.