Projekter, udsmykninger og udstillinger

Jeg har efterhånden opbygget en god erfaring i at udføre større og anderledes kunstprojekter for virksomheder, butikker, institutioner og andre, som ønsker en speciel kunstnerisk udsmykning og oplevelse. Det kunne eksempelvis være virksomhedens værdisæt afbilledet på en kreativ og humørfyldt måde. Kontakt mig gerne og få et forslag til fornyelse.

UDSTILLINGER

Kunstudstillinger

Jeg har i løbet af de seneste fem år deltaget på flere større censurerede udstillinger, men mindre, uformelle udstillingsrammer tiltaler mig også meget! Du kan herunder se stemningsbilleder fra tidligere udstillinger, ligesom du kan se noget af udstillings-programmet for de kommende måneder.

KUNSTPROJEKTER

Kunstprojekter med Linda Stampe

Jeg oplever stor interesse for personligt specifikke kunstprojekter med enten medarbejdere i virksomheder eller elever i institutioner. Jeg har i kraft af min uddannelse som lærer ekspertise på dette område og rykker gerne ud med pensler og farver til et kunst- og udsmykningsprojekt, hvor nøgleordene er: inspiration, håndværk, samarbejde, fællesskab, humor og hygge.

UDSMYKNINGER

Kunstudsmykning hos Hair-Design i Skjern af Linda Stampe

Billedet her er fra en udsmykningsopgave hos Hair Design i Skjern 2012. Farvefyldte fabelfugle pipper humørfyldt rundt i salonen og serverer små brudstykker af virksomhedens historie og værdier samtidig med at æstetikken og udtrykket tilfører salonen et personligt og unikt interiør. Kontakt mig gerne uforpligtende i dag og hør, hvad jeg kan gøre for din arbejdsplads:-)