Skulpturer hos Kunst & Design
SKULPTURER

Du finder altid et inspirerende udvalg af skulpturer i galleriet. Der er noget for enhver smag og i alle prisklasser. Herunder finder du nogle af de kunstnere og deres skulpturer, som jeg har valgt at forhandle i galleriet.

Skulpturer af Louise Kött-Gärtner

Tysk kvalitet og design

Luise Kött-Gärtner er en anerkendt tysk kunstner født i 1953 i Zülpich i Tyskland. Hun er en moderne kunstner, som har udformet et væld af spændende værker som typisk symboliserer motivation, kærlighed eller bedrifter. Luise Kött-Gärtner studerede skulptør-håndværket i Aachen og udformede sine første værker i 1980´erne. Værkerne udføres ofte i massivt bronze eller det enkle filigran bronze, og hun ynder at kombinere med sokler eller andre elementer i hvidt fiberbeton.

"Når man er to" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1.499,-

"Hvem der ikke vover" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1.200,-

"I balance" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1.500,-

"Sammen er vi stærke" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1.799,-

"Engel" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 750,-

"Mødet" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1300,-

"Forelsket par" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1900,-

"Hengivenhed" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 750,- 

"Alt er muligt" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1200,-
Mål: 10x30x7 cm

"Målet er nået" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1200,-
Mål: 10x28x6 cm

"At flytte bjerge" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1200,-
Mål: 20x25x5 cm

"Vejen til succes" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1200,- 
Mål: 10x33x9cm

"Sammen når vi længst" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 2.399,-

"Tak" af Louise Kött-Gärtner.

Kr. 1.600,-

Den tyske kunstner Louise Kött-Gärtner.

Kom ind til Kunst & Design og få inspiration og se skulpturerne.

Keramiker Hanne Munk Kure

Hanne Munk Kure-keramik hos Kunst & Design i Skjern

Unikt raku-kunsthåndværk fra Skagen

Kom ind i galleriet og se vores store udvalg af udtryksfulde og søde raku-fugle fra danske Hanne Munk Kures kunstunivers. Priser ses i galleriet på de enkelte værker. 

Fælles for Hanne Munk Kures værker er refleksionen af et verdenssyn med en stor forunderlighed over for livets, naturens og kærlighedens uregerlige tilfældigheder og uforklarlige mirakler. Det perfekte er i det uperfekte, som to solnedgange kan være perfekte selvom de aldrig er ens. I alle dele af skabelsesprocessen – fra tanke til formning og til brænding gøres der plads til at tilfældighederne kan få indflydelse og gøre værket unikt.

Værkerne starter sjældent med en tanke, men tænkes med hænderne mens de laves. Hovedet kobles fra og hænder for rum til at tale hjertets sprog. Æstetikken i værkerne er rå, med enkle naturlige farver med referencer til sand, vand og sten. En stor del af inspirationen hentes fra den omkringliggende natur, og drivtømmer fra Skagens strande indgår ofte.

Skulpturer af Palle Mernild

Typerne fra Innovest i Skjern

Nu kan du hos Kunst & Design i Skjern bestille de særlige bronze-skulpturer, som Palle Mernild har designet specielt til Innovest i Skjern. Se de 11 udgaver herunder, og kontakt Linda Stampe på 22828705, hvis du ønsker at bestille disse i mindre eller større oplag, da dette er en oplagt firmagave. 

750,- kr. per stk. inkl. moms.

#1 DEN ALSIDIGE

Den alsidige er den, der kan byde ind med lidt af hvert. Kort sagt - en rigtig holdspiller.

#2 DEN DYGTIGE

Den dygtige fanger lynhurtigt impulser og er som regel også grundig i sine forberedelser. Det ses på resultaterne.

#3 DEN FREMSYNEDE

Den fremsynede er en dygtig strateg og tænker på både muligheder og risici. Evnen til at navigere i oprørte vande skaber tryghed ombord.

#4 DEN INNOVATIVE

Den innovative tænker utraditionelt og kan skabe fantastiske resultater med sin idérigdom og hvor andre står tilbage med "hvorfor har vi ikke gjort det her noget før?"

#5 DEN ENERGISKE

Den energiske er vedholdende og er som regel drivkraften i et godt teamwork. Energien smitter og det skaber resultater.

#6 DEN KREATIVE

Den kreative har nye og sjove vinkler på tilværelsen og har en positiv indvirkning på sine medmennesker, ved at tænke ud af boksen.

#7 DEN PRODUKTIVE

Den produktive er både ihærdig og rationel tænkende. Det gælder om at udnytte ressourcerne omkring os og skabe vækst og dynamik.

#8 DEN VISIONÆRE

Den visionære læner sig ikke blot tilbage og nyder sine bedrifter, men trives ved at se fremgang, optimere og visualisere nye mål.

#9 DEN FLITTIGE

Den flittige arbejder intensivt på at nå sit mål, og er som regel drivkraften i et godt teamwork. Energien smitter og det skaber resultater.

#10 DEN KUNSTNERISKE

Den kunstneriske er den, der vender tingene på hovedet og ser nye muligheder - tager chancen og springer ud i det.

#11 DEN MÅLRETTEDE

Den målrettede har evnen til at se både vejen og redskaberne klart, for at nå et fælles mål.

KØB ET GAVEKORT DER GIVER FRIT VALG

Nyhed! Køb et gavekort til et valgfrit maleri af Linda Stampe eller designprodukter, smykker, skulpturer m.v. hos Kunst & Design i Skjern. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Vi sender gavekortet elektronisk til den email-adresse, som du angiver ved bestillingen. Herefter printer du selv. Hvis du ønsker at afhente gavekortet fysisk hos Kunst & Design i Skjern, så skriv dette som en kommentar ved bestillingen, og vi pakker det pænt ind:-)

 

 

100,00 DKK